aQiL

aQiL
..Permata Hatiku..

Friday, January 22, 2010

Kusut!!

Salam....
dah bersawang da blog nih..langsung tidak ku sentuh lepas new year...hurmmmm semua tu d sebabkan aku takde mood....kenape?...ermmmmm ade lahhhhhhhhhhhhh.....

Azam aku tahun lepas da 80% complete....Alhamdulillah....
InsyaAllah akn complete CNY nih....huhuuuuuuuu x sabar x sabar..

Ok la berbalik pada tajuk ari ni...kepala otak aku mmg tengah kusut ni...tension..stressss sgt2...
dah 5 tahun aku keje kat HH, tapi start dari end of last year da start tension2... kalau dulu busy cmne pn, still leh tahan..maintan..relax jer... tapi sekarang...........SEMUA DA BERUBAH!!!!!

Honestly, stress keje aku x kesah...
tp Stress dgn perangai KULI2 yg berlagak BOSS..tu yg buat aku rasa mcm nk MUNTAH je kat muka dorang2 tu..

Memang x d nafikan management baru banyak menghidupkan kembali HH yg dulu nya dah nyawa2 ikan...tapi dalam tak sedar ada musuh yg tak senang duduk...musuh ke??....ermmm bukan la musuh, EX bos ku jugakkkk...
dalam diam berlawan statement kat paper...smpaikan saham HH naik mndadak la dari sblom2 ni..
Hurmmmm ape pun, aku tak sabar sangat nk tunggu 4hb Feb nih....HH akn adekan EGM tergempar yg akn menentukan nasib kami2 yang masih bekerja di HH....
tapi kalau rezeki ku masih di sini, aku redha....

Dalam pada tu, kak Long aku dah start berniaga da.....aku dah mula pasang angan2 nk tolong dia majukan perniagaan tuh....huhuuhuuuuu tapi, leh ke?? mampu kah aku??
hurmmmmm...akan d prtimbangkan.......... ;-)

4 comments:

Rizziela said...

insyallah...bumi ALLAH yg luas ni pasti ada rezeki untuk kita.....

Chor Ayu said...

huh..mmg pun kak t...ayu benci kuli2 suke blagak2 + siap bodek2 bos...nymapessss...jns tak sedar diri..

eyna said...

kak t....

blm cuba blm tau........

Ain said...

k.t, insya Allah ada rezeki tuk akak, berniaga pun ok gak..