aQiL

aQiL
..Permata Hatiku..

Monday, December 28, 2009

Puteraku da besarrr

Hai hai hai...hari ni aku cuti..saje amik cuti, nk clearkan leave aku yang berlonggok tu..hehe
Pagi ni aku bawak Aqil g check-up..da 1 taun 6 bulan putera ku itu..wuiyooo da besar la anak ibu.
tapi berat badan maintain..9.5kg...tak naik2. cane nak naik? hari tu demam seminggu sebab tumbuh 4 ggi geraham sekaligus, langsung tak nak minum n makan..
lepas tu sekarang selera makan dia langsug tak ada...asyik nak main jerr..kalau paksa makan di luahkan balik, tu yang susah tu..

Hari ni kene cucuk...last...kena dtg blk dlm masa 6 bulan...tapi somi aku cakap cukup da...x ya g lg..
bukan pe, x larat nk jaga dia kat klinik tu...bukan sebab nak jaga dia berlari atau kacau orang, tapi nk kene dukung je...langsung tak nak lepas. memang manja la Aqil ni,...cane nk dapat adik?? adik?? hehehehe








Bila aku mengenangkan Aqil da besar, da layak jadi abang Long, pastu aku tengok kat klinik tu ramai ibu2 mengandung, tiba2 rase macam nk mengandung balik...ngeh ngeh ngeh... cane tu?? sape nk tolong jawab?....heheheheeee
InsyaAllah..taun baru dan azam baru...coming soon..
kawan2 pun doakan la saya yer...hehe ;-)

12 comments:

Ieda said...

semoga tercapai azam kak T tu yer....

~: T :~ said...

heheheee makasih...jon la ieda join sekali..

Rizziela said...

Ok lah tu T...dah boleh ikut kawan-kawan kita yg lain tu...pas baton plak...

Chor Ayu said...

jum jum kak..meh polo ayu meh..ngeh ngeh..

MuNiRa @ uMMi RaYYaN said...

ni azam lepas balik dari jepun la ni kire2nye kan... heheheheh

MuNiRa @ uMMi RaYYaN said...

ni azam lepas balik dari jepun la ni kire2nye kan... heheheheh

~: T :~ said...

ziela xmoh polo skali ker..jom laaa..

ayu, doakan la akk cpt lekat k

muni, ni kat jepun lg..tp ko tu tau tau je yekkk..ekekeke

Hana Kirana said...

jom join the club.. utk tambah yg kedua... hana ni teringin nak tgk bb gurl.. tp lum lg kot.. tunggu abg2 ni besar sikit....

khaileez_hana said...

akak pun doakan semoga aqil cpt2 jadi abg long....mudah-mudahan hilang sket laa manjanya itu....

Mrs Fingers said...

sila jgn pas baton kat saya hehehe

MuNiRa @ uMMi RaYYaN said...

nae... besenye yg x mo terima baton ni, tibe2 je baton tu terlekat kat tgn... mcm mana tu? hehehehe

mcm akak ni, teringin gak nak baton tu... tp, kasut sukan nak kene tukar dulu gamaknye, baru leh lari pantas sikit... hehehehe

~: T :~ said...

kah3..ayat muni mmg penuh makna..
bak kaya yg terlindung d sbalik roti..eehehehe

ala nae, jom je la join bb 2010 nih..