aQiL

aQiL
..Permata Hatiku..

Sunday, October 11, 2009

Ahad yang mendamaikan...

Ahad yang mendamaikan...
Hari ni aku takde mood langsung nak keluar rumah. sepatutnya ada 2 jemputan kawen dari sedara aku ari ni...tapi memandangkan laki aku keje, mak dgn kak long balik johor...tggal aku berdua je dgn Aqil, hurrrmmmmm mmg malas tahap gaban la nak keluar.
Bangun tido aku masak bubur Aqil. Kul 9 aku mandikan Aqil...lps siap aku suap dia. Lepas cuci kain dan kemas rumah, aku tengok Aqil da ngantuk, aku pn tido kan dia. bila bos da tido, baru la aku boleh g dapur untuk masak. Memandangkan aku sorang je kat umah, aku masak simple jer....Ayam goreng dgn sayur campur...Alhamdulillah...
Aku makan sambil layan Melodi...lps makan, baring2 sambil tngok Nona plk. wahhhh aman rasa nya...
Aku tngok Aqil tido nyenyak giler...letih sangat kot semalam..tu yang sambung hari ni..hehe
Abis Nona, aku layan internet...ingat nk cari episod Nur Kasih mggu lps..entah cane aku bleh lupa episod mggu lps..tu smue sbb layan  c Ceplos dgn Semanis Kurma la....smlm br aku teringat crite Nur Kasih tu. Tapi line tenet slow gilerrrrr...x dpt la nk tngok... :-(

Hurrrmmmm esok da Isnin...da stat Keje....boring nyerrrrrrrrrrrrr

2 comments:

Ieda said...

ala..nape xajak ieda dtg umah....

~: T :~ said...

huhuuuuu
akk tggu2 gak ieda sms..sbb ieda ckp nk rewang umah geng kat KL kan
tp mane tau, akk x trmasuk dlm list ieda, tu yg segan nk tanya tu..lain kali mst dtg ok..