aQiL

aQiL
..Permata Hatiku..

Friday, October 23, 2009

~SMILEYKIDZ Online contest - Senyuman si comel ~

Salam...

Semalam tengok blog Nae dgn Eyna tentang contest ni...hari ni tengok Ayu dgn Ain pun da join..
tergerak plk hati aku nak join gak...

NAMA ANAK : AQIL IMTIYAZ BIN UMAR ZAHRAN
UMUR : 1 TAHUN 4 BULAN







contest ni dianjurkan oleh Smileykids Photography. So, apa lagi, jom kita join ramai2 contest ni..




Mcm mn nak masuk contest ni? Jom tengok sini :-



Cara2 penyertaan?



* Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda

* Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini

* Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog

anda -

* Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. -

* Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya. -

* Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .-

* AMARAN: no link back will be disqualified

* Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini. -

* Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:



Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:



* Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.

* Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.

* Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.

* Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!

* Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.

* Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.

* Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.

* SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.

* SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.

* Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira





So, seng je kan syarat2 penyertaan nyer.. Gud luck!

1 comment:

eyna said...

comei.....jarang nmpk die senyum....manis.....